Zelfgemaakte bodyscrub – Mooie huid!

Hoe kun je een mooie huid hebben? Overweeg om een zelfgemaakte bodyscrub te gebruiken. Body scrubs reinigen, exfoliëren en verjongen de huid. Ze helpen om een jeugdige, stralende gloed te geven. Zelfgemaakte bodyscrubs verschillen vaak van commerciële merken scrubs. De meeste commerciële huidverzorgingsproducten bevatten agressieve, gefabriceerde chemicaliën. Deze chemicaliën kunnen de huid van zijn natuurlijke schoonheid beroven en hem ver van zijn natuurlijke pH-waarde brengen. Agressieve chemicaliën kunnen problemen veroorzaken zoals: droge jeukende huid, droge schilferige huid, allergieën, roodheid, ontstekingen en meer!

Een scrub met echt Dode Zeezout kan gezond zijn. Hoe? De Dode Zee bevat zeer geconcentreerde mineralen, meer dan waar ook ter wereld! Dit zout is rijk aan calcium, kalium, bromiden en magnesium. Dode Zeezouten zijn niet puur wit, maar gebroken wit van kleur. Ze bieden een goede exfoliatie, terwijl ze voedend en gezond zijn voor de huid van Whitestrips. Dode Zeezout bevat de hoogste hoeveelheden mineralen van alle soorten zout die momenteel op de markt te vinden zijn! Zeezout heeft tal van voordelen!

Een handgemaakte scrub met geitenmelk is voedend voor de huid. Hoe? Geitenmelk bevat de voordelen van vitaminen! Natuurlijke vitamines A, B, C, D, E en K zitten allemaal in geitenmelk! Recente studies tonen aan dat geitenmelk anti-aging eigenschappen heeft. Het helpt bij de regeneratie van collageen. Het is een buffer die de huid dicht bij haar natuurlijke pH-waarde laat. Het helpt de zuurmantel van de huid intact te houden. Harde commerciële, gefabriceerde chemicaliën ontdoen de natuurlijke schoonheid van de huid. De zuurmantel is verstoord. Agressieve chemicaliën kunnen een trekkerig gevoel op uw huid veroorzaken. Het kan een paar uur duren voordat dit gevoel weer normaal wordt. Harde scrubs of zeep uit reclamespots kunnen veel huidproblemen veroorzaken.

Zoek naar een scrub die erg mild en zacht is. Misschien wil je er een die zo mild is dat hij zelfs op het gezicht kan worden gebruikt. Een zachte zelfgemaakte bodyscrub kan helpen bij het wegwerken van mee-eters, verlichting van acne, droge jeukende huid, droge schilferige huid, psoriasis en eczeem. Milde en zachte scrubs kunnen droge voeten, jeukende voeten, gebarsten hielen, voetschimmel en meer verlichten!

Zoek een zelfgemaakte huidverzorgingsscrub die licht van gewicht is en goed mengt met water. Dit type product voelt goed aan op de huid. Het heeft geen zwaar gevoel en geen olieachtig residu. Een goede scrub reinigt, exfolieert, hydrateert, verjongt en conditioneert. Het zorgt ervoor dat de natuurlijke, stralende glans van de huid tevoorschijn komt.

Hoe kun je een mooie huid hebben? Overweeg om een zelfgemaakte bodyscrub te gebruiken. Body scrubs reinigen, exfoliëren en verjongen de huid. Ze helpen om een jeugdige, stralende gloed te geven. Zelfgemaakte bodyscrubs verschillen vaak van commerciële merken scrubs. De meeste commerciële huidverzorgingsproducten bevatten agressieve, gefabriceerde chemicaliën. Deze chemicaliën kunnen de huid van zijn natuurlijke…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *